Olivia Leggings

(11 customer reviews)

RM30.00

Size: 0/3m – 11/12T

Features:

  • Slim fit cutting leggings.
  • Suitable for knits fabric ONLY with good recovery
  • Sewing instructions (Malay & English) is provided in file.
  • A4 and A0 size paper format

Sewing Skill: Beginner

 

Categories: ,

Instant Download

This is a PDF Sewing pattern (with layer size option) – you will only receive links to download the pattern for self-printing. Nothing will be mailed to you.

All Haurra pattern print on A4 paper and include standard and metric measurements.

For FREE patterns and support, join our Facebook group: https://www.facebook.com/groups/haurrasewingpattern/

 

Terms & Conditions

All Haurra Sewing pattern is for personal use ONLY.

You may sell end-products made with this pattern. You may not resell, copy, share or redistribute this pattern in any form. You also may not organize a group buy to buy this pattern.

PDF patterns cannot be returned or refunded.

11 reviews for Olivia Leggings

  1. yatijan80

    Sangat suke sebab sangat sesuai dengan saiz anak2 malaysia.
    Cutting ngam2 cun je.
    Nak jahit pun senang.

  2. sarawani06

    Terbaik pattern ni, hanya perlukan ukuran yang betul untuk dapatkan sizing dan cutting yang betul. Berbaloi2 beli, dapat size dr newborn sampai 12T

  3. umar_jkr

    Pattern yg sgt menepati citarasa ank2 dara sy… paling penting mudah jahit..mmg berbaloi2 sgt. Untuk newbie sgt recommended

  4. cikmune

    Pattern yang sangat simple tapi yang ada anak perempuan sure akan suka pattern ni. Cun sangat. Beginner pun boleh jahit.
    😍😍😍😍😍

  5. nur_kasih48

    Exactly pattern for beginner. Sangat mudah untuk dijahit. Cutting yang sangat selesa sebab relaxing fit. Pattern yg berbaloi untuk di grab. Skali jahit, pasti nak jahit berhelai2 lagi legging utk anak. Mmg puas hati. 👍

  6. jarumpatah.creative

    Pattern simple n berbaloi beli.. Sgt2 mudah+faham tutorial pdf.. Lenggig yg slim fits.. Terletak elok ank2 pkai.. Senag sarung.. N senag buka.. Pattern pilihan

  7. salmi_ag

    Dah jadi pattern favourite🥰. Senang sgt jahit. Recommended utk beginner yg nak cuba, ada mesin jahit lurus pun dah boleh. Cutting pun fitted elok. 👍👍👍

  8. syahidah2703

    Pattern yg sangat senang di jahit…sangat sesuai untuk newbie..berbaloi beli coz saiz dari newborn sehingga 12y….recommended…

  9. izah7986

    Dengan adanya patern seluar ni, dah xpyah pening2 nak fikir pasal seluar anak… Senang nak jahit… Berbaloi beli saiz dr newborn smpi 12y…

  10. radinmas30

    Pattern ni memang sangat berbaloi untuk dimiliki. Senang dan mudah untuk dijahit. Fit nicely untuk anak2. Dah ada 6helai olivia leggings. Puas hati sangat2. Tak perlu nak cari kat kedai2 yg belum tentu ada saiz yg ngam dengan anak. Terbaik!

  11. dzulnawar89

    Pattern terbaik!! senang nak jahit. cuttimg cantik sangat!

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.